Gevelwerkers: vind de juiste vakman in Roeselare

Een gevel krijgt heel wat te verduren. Het is dus niet abnormaal dat er na enige tijd slijtage ontstaat. Wanneer dat het geval is, kan je gelukkig je gevel laten renoveren door een vakman om opnieuw te genieten van een mooie woning. Maar hoe vind je de juiste vakmannen in Roeselare en waar moet je zeker naar kijken?

Vergelijk gratis offertes

In welke regio zoek je een gevelwerker?

Antwerpen Waals-Brabant BXL Henegouwen Luik Limburg Luxemburg Namen Oost-Vlaanderen Vlaams-Brabant West-Vlaanderen

Soorten gevelwerken en hun prijs

Voor je te weten komt hoe je de perfecte gevelwerker in Roeselare vindt voor je gevelrenovatie, is het interessant om op de hoogte te zijn van de opties. Hieronder ontdek je de verschillende types gevelwerken en hun prijzen!

Gevelreiniging in Roeselare

Soms volstaat een gevelreiniging om je façade een nieuwe look te geven. Als dat bij jou het geval is, heb je geluk. Een gevelreiniging is namelijk goedkoop in vergelijking met andere gevelrenovaties in Roeselare. De prijs hangt uiteraard wel af van welke reinigingsmethode je kiest. En dat is dan weer afhankelijk van hoe zwaar je façade vervuild is.

Zandstralen is bijvoorbeeld de beste keuze bij zware vervuiling en kost je 10 tot 20 euro per vierkante meter. Hetzelfde geldt voor vochtstralen. Bij milde tot middelzware vervuiling laat je je gevel het best nevelstralen of stoomreinigen. Tussen deze twee methodes zit er wel een groot prijsverschil. Stoomreinigen kost je in Roeselare slechts tussen de 5 en 10 euro per vierkante meter, terwijl je voor nevelstralen tussen de 15 en 20 euro per vierkante meter betaalt.

gevelreinigers

Gevel impregneren

Na het reinigen van je façade kan je hem ook beschermen tegen vocht via impregneren. Dat betekent dat er een impregneermiddel op je gevel wordt aangebracht waardoor vuil zich minder makkelijk hecht en een volgende reiniging minder snel nodig is. Gevelimpregnatie kost je in Roeselare tussen de 6 en 10 euro per vierkante meter.

Gevelrenovatie in Roeselare

Bij gevelwerken komen verschillende klussen kijken, zoals het uitslijpen van voegen, hakken en nieuw voegwerk toevoegen. Daarvoor betaal je in Roeselare gemiddeld 35 tot 50 euro per vierkante meter. Daarnaast wordt je façade altijd afgewerkt met nieuwe gevelbekleding of schilderwerk. De gevel schilderen is de goedkoopste en makkelijkste keuze. Het kost je slechts 20 tot 40 euro per vierkante meter. Voor het kaleien van je gevel betaal je 25 à 40 euro per vierkante meter en spuitkurk kost je tussen de 40 en 60 euro per vierkante meter.

gevelrenoveerders

Welke gevelbekleding moet je kiezen?

Wat voor jou de beste optie is, is afhankelijk van wat je het mooist vindt, je budget en de staat van je gevel. Als je de gevel wil laten schilderen, is het onder meer belangrijk om het eerst grondig te reinigen. Alleen zo bereik je het meest optimale resultaat! Schilderen is echter niet de beste optie bij onzuiverheden in de façade want ze blijven duidelijk zichtbaar. In dat geval kies je beter voor kaleien. Hiermee verberg je niet alleen oneffenheden, maar zorg je ook voor een mooie landelijke uitstraling.

De keuze met de meeste voordelen is echter spuitkurk. Deze gevelbekleding zorgt namelijk voor een optimale geluidsisolatie en thermische isolatie en beschermt de buitenmuur tegen vocht. Er is ook veel keuze uit verschillende korrelgroottes en kleuren. Spuitkurk is wel een stukje duurder dan de andere opties, maar zorgt ervoor dat je na verloop van tijd geld bespaart!

Vind een vakman voor gevelrenovatie

Hoe gevelwerker in Roeselare kiezen?

gevelwerkers

Het is belangrijk dat je voor de uitvoering van je gevelwerken kiest voor een kwalitatieve gevelrenoveerder. De juiste professional vinden, is echter niet altijd even eenvoudig. Gelukkig zijn er een aantal dingen waarop je kan letten!

1. Kijk naar de specialisatie van de gevelwerker

Eén van de meest belangrijke zaken bij het zoeken naar de beste gevelwerker in de regio Roeselare, zijn de specialisaties die de professional heeft. Zoals je hierboven kon zien, zijn er heel wat taken die kunnen uitgevoerd worden.

Het is verstandig om een vakman te kiezen die gespecialiseerd is in de gevelwerken die je wil laten doen. Op die manier ben je er zeker van dat alles goed gaat. Er is nog een ander groot voordeel: doordat de vakman gespecialiseerd is in de gevelwerken die jij wilt laten verrichten, doet hij er minder lang over waardoor je geld bespaart.

2. Laat je informeren en adviseren

Vergeet zeker niet om je voldoende te informeren tijdens de zoektocht naar een bekwame gevelwerker. Stel de vragen die je hebt, zodat je weet waaraan je je kan verwachten. Een vakman weet exact wat jouw façade nodig heeft en kan je tot nieuwe inzichten brengen. Tenminste als je kiest voor een goede vakman.

De dosis info die hij je zal bezorgen, verklapt al veel. Durf zeker vragen naar de meningen van verscheidene gevelwerkers. Zo krijg je een betere zicht op welke professional in Roeselare voor jou de beste keuze is. Daarnaast kan je zo ook prijzen vergelijken en dus geld besparen!

3. Kijk verder dan de prijs

Het is natuurlijk erg aanlokkelijk om te kiezen voor de goedkoopste gevelwerker in Roeselare. Dat betekent echter niet dat het een goed idee is. Een vakman met referenties en veel ervaring is duurder, maar spaart je na verloop van tijd veel geld uit.

Bij een ervaren vakman kan je namelijk rekenen op duurzaamheid. Hij gebruikt ook vaker kwalitatieve materialen en producten. Wil je er zeker van zijn dat je te maken hebt met een professionele vakman? Vraag hem dan naar foto’s van zijn vorige |projecten|opdrachten}. Op die manier doe je ook meteen ideeën op!

Vind snel en eenvoudig gevelwerkers in Roeselare

De juiste gevelwerker vinden, hoeft niet moeilijk te zijn. Bovenstaande aandachtspunten helpen je zeker vooruit. Maar er is nog een snellere manier om de beste specialist te vinden. Je kan op onze site namelijk offertes invullen, waardoor je eenvoudig diverse gevelwerkers uit jouw buurt met elkaar vergelijkt.

Het neemt slechts enkele minuten van je tijd in beslag en geeft jou een duidelijk beeld van welke gevelwerker in Roeselare voor jou de beste keuze is. Laat hier dus je offertes opstellen en maak het jezelf makkelijk!

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Vergelijk offertes
1*. Welk type gevelreiniging wenst u?

2. Beschrijf uw project

3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Opladen
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.