Gevelwerkers: vind de juiste vakman in Zedelgem

Een gevel krijgt heel wat te verduren. Het is dus niet onlogisch dat er na verloop van tijd sleet ontstaat. Als dat het geval is, kan je gelukkig je gevel laten renoveren door een vakman om opnieuw te genieten van een mooie woonst. Maar hoe vind je de goede gevelwerkers in Zedelgem en waar moet je zeker naar kijken?

Vergelijk gratis offertes

In welke regio zoek je een gevelwerker?

Antwerpen Waals-Brabant BXL Henegouwen Luik Limburg Luxemburg Namen Oost-Vlaanderen Vlaams-Brabant West-Vlaanderen

Soorten gevelwerken en hun prijs

Voor je te weten komt hoe je de ideale professional in Zedelgem vindt voor je gevelrenovatie, is het interessant om op de hoogte te zijn van de mogelijkheden. Hieronder vind je de verschillende soorten gevelrenovatie en hun prijzen!

Gevelreiniging in Zedelgem

Soms volstaat een gevelreiniging om je façade een nieuwe uitzicht te geven. Wanneer dat bij jou het geval is, heb je geluk. Een gevelreiniging is namelijk goedkoop in vergelijking met andere gevelrenovaties in Zedelgem. De prijs hangt uiteraard wel af van welke reinigingsmethode je kiest. En dat is dan weer afhankelijk van hoe hevig je façade vervuild is.

Zandstralen is bijvoorbeeld de beste keuze bij zware vervuiling en kost je 10 tot 20 euro per vierkante meter. Hetzelfde geldt voor vochtstralen. Bij lichte tot middelzware vervuiling laat je je gevel het best nevelstralen of stoomreinigen. Tussen deze twee technieken zit er wel een groot prijsverschil. Stoomreinigen kost je in Zedelgem slechts tussen de 5 en 10 euro per vierkante meter, terwijl je voor nevelstralen tussen de 15 en 20 euro per vierkante meter betaalt.

gevelreinigers

Gevel impregneren

Na het reinigen van je gevel kan je hem ook beschermen tegen vocht door middel van impregnatie. Dat betekent dat er een impregneermiddel op je façade wordt aangebracht waardoor vuil zich minder snel hecht en een volgende reiniging minder snel nodig is. Gevelimpregnatie kost je in Zedelgem tussen de 6 en 10 euro per vierkante meter.

Gevelrenovatie in Zedelgem

Bij gevelwerken komen verschillende werken kijken, zoals voegen uitslijpen, hakken en nieuw voegwerk uitvoeren. Hiervoor betaal je in Zedelgem gemiddeld 35 tot 50 euro per vierkante meter. Daarnaast wordt je gevel altijd afgewerkt met nieuwe gevelbekleding of schilderwerk. De gevel schilderen is de goedkoopste en makkelijkste mogelijkheid. Het kost je slechts 20 tot 40 euro per vierkante meter. Voor het kaleien van je gevel betaal je tussen de 25 en 40 euro per vierkante meter en spuitkurk kost je 40 à 60 euro per vierkante meter.

gevelrenoveerders

Welke gevelbekleding moet je kiezen?

Wat voor jou de beste optie is, hangt af van wat je het mooist vindt, je budget en de conditie van je façade. Als je de gevel wil laten schilderen, is het bijvoorbeeld belangrijk om het eerst grondig te reinigen. Alleen zo bereik je het mooiste resultaat! Schilderen is echter niet de beste optie bij oneffenheden in de gevel want ze blijven duidelijk zichtbaar. In dat geval kies je beter voor kaleien. Daarmee verberg je niet alleen oneffenheden, maar zorg je ook voor een mooie landelijke look.

De optie met de meeste voordelen is echter spuitkurk. Deze gevelbekleding zorgt namelijk voor een goede geluidsisolatie en thermische isolatie en beschermt de buitenmuur tegen vocht. Er is ook veel keuze uit verschillende korrelgroottes en kleuren. Spuitkurk is wel een stukje duurder dan de andere opties, maar zorgt ervoor dat je na enige tijd geld bespaart!

Vind een vakman voor gevelrenovatie

Hoe gevelwerker in Zedelgem kiezen?

gevelwerkers

Het is belangrijk dat je voor de uitvoering van je gevelwerken kiest voor een kwalitatieve vakman. De juiste professional vinden, is echter niet altijd even eenvoudig. Gelukkig zijn er een aantal zaken waarop je kan letten!

1. Kijk naar de specialisatie van de gevelwerker

Eén van de meest belangrijke aandachtspunten bij het zoeken naar de beste gevelwerker in de regio Zedelgem, zijn de specialisaties die de vakman heeft. Zoals je hierboven kon lezen, zijn er heel wat taken die kunnen uitgevoerd worden.

Het is verstandig om een gevelwerker te kiezen die gespecialiseerd is in de gevelwerken die jij wil laten uitvoeren. Op die manier ben je er zeker van dat alles goed verloopt. Er is nog een andere grote plus: doordat de vakman gespecialiseerd is in de gevelrenovatie die jij wil laten uitvoeren, doet hij er minder lang over zodat je geld bespaart.

2. Laat je informeren en adviseren

Vergeet zeker niet om je goed te informeren bij de zoektocht naar een bekwame gevelrenoveerder. Stel de vragen die je hebt, zodat je weet waaraan je je mag verwachten. Een professional weet exact wat jouw façade nodig heeft en kan je tot nieuwe inzichten brengen. Tenminste als je kiest voor een goede vakman.

De dosis info die hij je zal bezorgen, verklapt al veel. Durf zeker vragen naar de meningen van verscheidene gevelwerkers. Op die manier krijg je een betere zicht op welke professional in Zedelgem voor jou de beste keuze is. Daarnaast kan je zo ook prijzen vergelijken en dus geld uitsparen!

3. Kijk verder dan de prijs

Het is natuurlijk erg aanlokkelijk om te kiezen voor de goedkoopste gevelwerker in Zedelgem. Dat betekent echter niet dat het een goed idee is. Een vakman met referenties en veel ervaring is duurder, maar spaart je met verloop van tijd veel geld uit.

Bij een ervaren vakman kan je namelijk rekenen op duurzaamheid. Hij gebruikt ook vaker hoogwaardige materialen en producten. Wil je er zeker van zijn dat je te maken hebt met een kwalitatieve vakman? Vraag hem dan naar foto’s van zijn vorige |projecten|opdrachten}. Op die manier doe je ook meteen ideeën op!

Vind snel en eenvoudig gevelwerkers in Zedelgem

De ideale gevelwerker vinden, hoeft niet moeilijk te zijn. Bovenstaande aandachtspunten helpen je al goed vooruit. Maar er is nog een snellere manier om de beste specialist te vinden. Je kan op onze site namelijk offertes aanvragen, waardoor je eenvoudig diverse gevelwerkers uit jouw buurt met elkaar vergelijkt.

Het neemt slechts enkele minuten van je tijd in beslag en geeft jou een duidelijk overzicht van welke gevelwerker in Zedelgem voor jou de beste keuze is. Laat hier dus je offertes opstellen en maak het jezelf makkelijk!

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Vergelijk offertes
1*. Welk type gevelreiniging wenst u?
2. Beschrijf uw project
3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.